Ecommerce

Adaptabilitate

Magazin online pe platforme internationale.

Magazin online ,,la cheie”, adaptat pentru vanzari din prima zi! Afacerea ta online se va bucura de magazinul online potrivit nevoilor tale. Investeste intr-un magazin online care sa iti aduca venituri din prima zi. Agentia VONTEQ iti livreaza website-ul 100% pregatit, astfel incat sa nu iti mai faci nicio grija! 

Indiferent de platforma pe care o vei alege pentru magazinul tau online, alegand VONTEQ te vei bucura de urmatoarele avantaje: 

 • optimizare pentru dispozitive mobile
 • website optimizat SEO, pregatit pentru indexare 
 • optimizat pentru conversie 
 • organizarea produselor dupa bunul plac
 • stabilesti modul in care vor fi filtrate produsele
 • posibilitatea de integrare a serviciilor firmelor de curierat, astfel incat tarifele sa fie calculate automat si sa se genereze si AWB-uri 
 • implementarea diverselor mdetode de plata
 • integrare cu diverse marketplace-uri si comparatoare de pret.
Strategie

Platforma de ecommerce potrivita afacerii tale

In functie de preferintele si de nevoile tale, iti vom recomanda cea mai buna platforma de comert electronic pentru afacerea ta. Te sprijinim la orice pas si iti prezentam avantajele si dezavantajele fiecarei platforme, astfel ca tu sa iei cea mai buna decizie. 

VonteQ iti ofera posibilitatea de a alege una dintre cele mai populare platforme de comert electronic: Woocommerce, Shopify, OpenCart.

Iti doresti un magazin online?

MAGAZINE ONLINE SHOPIFY

Shopify este una dintre cele mai prietenoase solutii de ecommerce pentru toti cei care isi doresc un magazin online, insa fara sa detina cunostinte avansate despre tehnologie si lumea 2.0. Shopify iti ofera tot ce ai nevoie intr-un singur pachet: hosting, updgrade-uri, certficat SSL si multe altele. Este ideal pentru antreprenorii aflati la inceput de drum. Ai posibilitatea de a integra numerosi procesatori de plati din tara. 

MAGAZINE ONLINE OPENCART

OpenCart este una dintre cele mai simple platforme de ecommerce, insa cu rezultate uimitoare. Interfata este usor de folosit, nu necesita configurari amanuntite ale serverului si ofera numeroase mijloace de plata si transport. Echipa VONTEQ iti ofera un magazin online la cheie, ce are la baza platforma OpenCart, pe care il putem personaliza dupa bunul tau plac! 

Agentia VONTEQ iti ofera numeroase servicii pentru dezvoltarea magazinului online, printre care: Integrari ERP & Automatizari, Integrari Marketplace, Asistenta migrare ecommerce.

MAGAZINE ONLINE WOOCOMMERCE

Woocommerce este una dintre cele mai raspandite platforme pentru magazine online cu pana la 2000 de produse. Este o platforma personalizabila, ce poate fi extinsa prin module. Este usor de folosit, astfel ca nu ai nevoie de cunostinte tehnologice foarte avansate si de asemenea, costurile de intretinere si implementare sunt mici.

INTEGRARI ERP & AUTOMATIZARI

Integrare cu softuri de gestiune romanesti sau din afara: SeniorSoft ERP, Smartbill, FGO, Winmentor, Easysales, - integrare cu sisteme de management CRM si ERP de gestiune,  WMS. 

Economiseste mii de euro anual cu ajutorul integrarii ERP si automatizarii. Timpul tau este pretios, asa ca foloseste-te de tehnologie pentru a scapa de task-urile repetitive. Cu ajutorul integrarii, vei avea urmatoarele beneficii: 

 • clienti multumiti
 • riscul scazut de aparitie a unei erori
 • costuri salariale mai mici 
 • viteza operationala.

INTEGRARI MARKETPLACE

Indiferent daca esti la inceput de drum sau ai deja experienta in lumea comertului electronic, te ajutam sa indeplinesti conditiile necesare pentru a-ti vinde produsele pe cele mai cunoscute marketplace-uri din Romania. Ai acces la clientii si serviciile celor mai mari marketplace-uri din tara. Integrare cu cele mai cunoscute Marketplace-uri din Romania: Emag, Cel, Vivre, Okazii, Shopmania, Esteto, Evomag, Elefant, Compari si multi altii.  

ASISTENTA MIGRARE

Indiferent de motivul pentru care alegi sa migrezi la o alta platforma de comert electronic, trebuie sa ai in vedere ca este un proces sensibil, pentru care vei avea nevoie de specialisti. O singura eroare poate afecta complet afacerea ta online, de aceea nu iti permiti nicio greseala. Echipa VONTEQ iti ofera asistenta pentru migrare Ecommerce, pentru verificarea si calibrarea functionalitatilor, dar si asistenta pe partea SEO. O migrare incorecta poate duce la scaderea vizibilitatii in online, scaderea vanzarilor si a traficului. Alege cel mai bun serviciu de migrare Ecommerce, oferit de VONTEQ. 

De ce sa ne alegi?

Ne propunem sa revolutionam industria de Ecommerce din Romania.

0

Proiecte
de succes

Icon
Echipa Potrivita

Avem cea mai motivata echipa de a obtine performanta

Icon
Experienta

Avem experienta de peste 12 ani in ecommerce performance

Icon
Experienta SEO

Avem experienta de peste 12 ani in seo

Icon
Rezultate

Generam rezultate inca din prima luna de colaborare

Icon
Transparenta

Oferim transparenta maxima legata de serviciile oferite

Icon
Instrumente moderne

Utilizam cele mai performante instrumente din domeniu

Incepe discutia chiar acum

Ne ajuta informatiile suplimentare despre proiectul tau cat si rezultatele pe care vrei sa le obtii.

  Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Cookie Policy