fbpx

Servicii SEO

SERVICIU SEO OFERIT IN COLABORARE CU DOCTOR SEO

Echipa VonteQ iti ofera servicii SEO la preturi excelente, cu rezultate durabile, astfel incat afacerea ta online sa ajunga in topul celor mai bune. Drumul spre succesul online este intotdeauna insotit de SEO. Iti punem la dispozitie toate instrumentele necesare, astfel incat website-ul tau sa prospere si sa devina tot mai bun pe zi de ce trece. Tehnicile SEO pe care le aplicam sunt ancorate in prezent si adaptate schimbarilor periodice, astfel incat rezultatele se vor mentine si vei putea creste intr-un mod sustenabil. Printre serviciile SEO pe care ti le oferim se numara si: Local SEO, Audit SEO: On Page/ Off Page, Servicii Copywriting, Advertoriale SEO si Link Building. 

OPTIMIZARE MOTOARE DE CAUTARE

Pentru a schita si definitiva strategia SEO personalizata pentru afacerea ta, este nevoie de un audit SEO On Page si Off Page. In cadrul acestui audit se vor analiza in detaliu elemente care tin de website, cum ar fi continut, titluri, etichete, structura, design, viteza de incarcare, arhitectura si altele, dar si elemente externe din strategia SEO, printre care relavanta continutului, indexarea pe Google, identificarea penalizarilor primite, daca este cazul. In urma auditului SEO se vor identifica punctele slabe ale website-ului si ale afacerii tale in general si se vor propune solutii astfel incat acestea sa fie inlaturate sau transformate in puncte forte. 

LOCAL SEO

Serviciile de Local SEO sunt extrem de importante anul acesta si s-au dezvoltat enorm in ultima perioada. Local SEO iti ajuta afacerea sa fie vizibila in zona ta, indiferent daca ne referim la cautari organice sau Google Maps. Datorita Local SEO, afacerea ta va fi gasita de catre clientii care locuiesc in zona in care activezi. Stiai ca 46% dintre cautarile totale de pe Google sunt cautari locale? Nu pierde clientii aflati in imediata apropiere, deoarece pot deveni cu usurinta clienti fideli. 

La VonteQ, serviciile de Local SEO au scopul de a-ti pozitiona afacerea in topul rezultatelor, cu ajutorul unei strategii personalizate. Aceste strategii includ folosirea urmatoarelor instrumente: 

  • optimizare Google My Business
  • citari locale 
  • targetare cuvinte cheie relevante 
  • ratings & review management
  • link building. 
ADVERTORIALE

Advertorialele SEO reprezinta o parte importanta a optimizarii SEO. Acestea reprezinta texte ce imbina partea de publicitate cu partea editoriala, rezultand un instrument perfect pentru a-ti face afacerea cunoscuta. Advertorialele SEO sunt gandite astfel incat sa livreze solutia ideala pentru problema unui potential consumator, intr-o maniera originala. Advertorialele SEO pot fi utilizate pentru a promova brand-ul, produsele si serviciile oferite de firma ta si de asemenea este util si pentru generarea de backlink-uri pe site-uri cu autoritate. 

SERVICII CONTENT

Produsele si serviciile tale au nevoie de cele mai bune mesaje pentru a ajunge in atentia potentialilor clienti. Daca nu iti gasesti cuvintele si vrei promovare ca la carte, Agentia VonteQ iti pune la dispozitie servicii copywriting de top. Povestea afacerii si produselor tale va fi transpusa in texte creative, indiferent de canalul pe care vor fi transmise. Copywriting-ul inseamna mai mult decat un mesaj ambalat frumos. Textele trebuie sa fie adaptate astfel incat sa ajunga la publicul tinta si sa starneasca emotia stabilita de la bun inceput, iar succesul sa fie garantat. Inainte de a stabili o strategie de copywriting, stabilim de comun acord cateva aspecte importante: 

  • scopul mesajelor 
  • tonul vocii 
  • transpunerea imaginii brandului in text
  • modul de interactiune cu publicul tinta 
  • ce particularitati ale produselor sau serviciilor vrei sa fie evidentiate in text.
LINKBUILDING

Din punct de vedere al eficientei, serviciile de link building sunt cele mai relevante pentru optimizarea SEO off-page. Sunt utile pentru a creste pozitionarea website-ului in raport cu anumite cuvinte cheie, alese de la inceput. Campaniile de Link Building sunt cele mai dificile, deoarece sunt si cele care atrag cele mai multe penalizari. Este important sa apelezi la specialisti in domeniu si sa nu te astepti la rezultate peste noapte. O campanie de link building se construieste in timp, iar rezultate se vor mentine foarte mult timp. 

Nu ezita sa ne apelezi pentru o analiza amanuntita a website-ului tau si pentru dezvoltarea unei strategii SEO personalizate!

Vrei o campanie SEO performanta?

De ce sa ne alegi?

Ne propunem sa revolutionam industria de Ecommerce din Romania.

0

Proiecte
de succes

Icon
Echipa Potrivita

Avem cea mai motivata echipa de a obtine performanta

Icon
Experienta

Avem experienta de peste 12 ani in ecommerce performance

Icon
Experienta SEO

Avem experienta de peste 12 ani in seo

Icon
Rezultate

Generam rezultate inca din prima luna de colaborare

Icon
Transparenta

Oferim transparenta maxima legata de serviciile oferite

Icon
Instrumente moderne

Utilizam cele mai performante instrumente din domeniu

AU INCREDERE IN NOI

Esti interesat sa lucrezi cu noi?

Ne ajuta informatiile suplimentare despre proiectul tau cat si rezultatele pe care vrei sa le obtii.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.