fbpx

Magazine online magento

Servicii ecommerce Magento

Oferim o gama completa de servicii Magento (M1 si M2)

Afacerea ta merita un magazin online bazat pe cea mai buna platforma de ecommerce din lume! Alege Magento si lasa tehnologia sa lucreze pentru tine! 

Agentia VonteQ stie care sunt provocarile antreprenorilor in lumea online. Tehnologia evolueaza continuu, iar clientii au asteptari din ce in ce mai mari. Tine pasul cu schimbarile alegand o platforma de ecommerce flexibila, gata oricand sa iti depaseasca asteptarile. 

Vrei sa migrezi la Magento?

AVANTAJELE PLATFORMEI MAGENTO

In prezent, Magento este considerata a fi cea mai buna platforma de ecommerce din lume, fiind utilizata de peste 30% dintre magazinele online si chiar si de catre giganti ai diferitelor industrii. Cel mai important motiv pentru care antreprenorii aleg Magento este usurinta in utilizare. Magento este o platforma user friendly, care iti va permite sa faci schimbari dupa bunul plac, fara a avea cunostinte avansate de tehnologie.
Costurile pentru utilizarea si personalizarea unui magazin online pe platforma Magento nu sunt la fel de mari ca in cazul altor platforme, astfel ca nu va trebui sa investesti o mica avere pentru ca magazinul tau online sa functioneze. Investitia initiala se va recupera intr-un timp extrem de scurt.
Platforma Magento are in prezent peste 500 de functii ce te vor ajuta sa iti personalizezi magazinul online in cele mai mici detalii si sa oferi cea mai buna experienta clientilor tai. Cu un cost mic, poti adauga una dintre cele peste 10000 de module de extensie, menite sa iti imbunatateasca website-ul.

Indiferent daca ai o afacere la inceput de drum sa daca firma ta are deja succes offline si vrei sa pasesti in lumea 2.0, platforma Magento poate fi adaptata astfel incat sa livreze cele mai bune rezultate.

PERFORMANTA MAGENTO

audit viteza - audit tehnic cod

Daca ai deja un website cu platforma Magento implementata, insa nu performeaza asa cum ti-ai dorit, este timpul pentru un audit. Pentru a afla exact cauzele, in functie de o prima evaluare, vom propune un audit de viteza si dupa caz, un audit tehnic cod. Astfel, vom sti exact ce poate determina site-ul sa nu se incarce la viteza optima sau de ce clientii abandoneaza cosul de cumparaturi.

De ce sa ne alegi?

Ne propunem sa revolutionam industria de Ecommerce din Romania.

0

Proiecte
de succes

Icon
Echipa Potrivita

Avem cea mai motivata echipa de a obtine performanta

Icon
Experienta

Avem experienta de peste 12 ani in ecommerce performance

Icon
Experienta SEO

Avem experienta de peste 12 ani in seo

Icon
Rezultate

Generam rezultate inca din prima luna de colaborare

Icon
Transparenta

Oferim transparenta maxima legata de serviciile oferite

Icon
Instrumente moderne

Utilizam cele mai performante instrumente din domeniu

ECOMMERCE REVOLUTION

VonteQ va fi partenerul de incredere ce te va insoti pe drumul succesului. Alegand serviciile Agentiei VonteQ, te vei bucura de costuri extrem de scazute, consultanta de la specialisti in domeniu, profesionalism si suport non-stop. 

Ne vom stradui ca magazinul online sa fie gata in cel mai scurt timp posibil, astfel incat tu sa incepi sa vini imediat. Datorita experientei acumulate, am scurtat timpul de implementare al platformei Magento, fara a afecta rezultatele finale. 

Pentru ca vrem sa iti fim alaturi la orice pas, iti monitorizam magazinul online, astfel incat sa te bucuri de stabilitate si performanta. Nu vei intampina probleme, deoarece le putem depista si rezolva la timp. 

Suntem alaturi de tine in permanenta, astfel incat orice nelamurire sau problema ai avea, iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Mai mult, te vom invata tot ceea ce trebuie sa stii pentru a putea gestiona platforma Magento. 

Serviciile Magento pe care le oferim cuprind migrare Magento 2, mentenanta, asistenta, dezvoltare module si extensii si performanta.

 

Portofoliu

Esti interesat sa lucrezi cu noi?

Ne ajuta informatiile suplimentare despre proiectul tau cat si rezultatele pe care vrei sa le obtii.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.