fbpx

Campanii PPC

Adaptabilitate

Alegem solutia potrivita arhitecturii business-ului.

Pentru ca afacerea ta online sa aiba succes, este nevoie de tehnici de promovare speciale, reunite sub conceptul de Marketing Online. Numit si Marketing Digital, acesta include toate instrumentele si serviciile de promovare ce ajuta la cresterea brand-ului, traficului, conversiilor si notorietatii afacerii tale in lumea digitala. Echipa VonteQ iti ofera cele mai bune servicii de marketing online, ce includ Campanii Google, Campanii Facebook & Instagram, Social Media Management si ORM. 

Ai nevoie de servicii PPC?

Google Ads

Google este cel mai utilizat motor de cautare atat in tara, dar si in intreaga lume, astfel ca eforturile tale trebuie sa se concentreze pe promovarea website-ului prin intermediul Google Ads. 

Structurile noastre de cont sunt construite in jurul obtinerii unor scoruri de calitate ridicate, ceea ce va permite sa achizitionam click-uri la un cost mai mic.

Suntem implicati in toate aspectele portofoliului de publicitate Google, creand anunti in retelele de search, shopping, display si youtube pentru a capta utilizatorii in fiecare etapa a procesului de conversie.

 

Procesul nostru Google Ads & Shopping

Planificare si cercetare

Examinam performanta istorica a contului dumnevoastra PPC si datele prinvind vanzarile de produse pentru a crea cea mai buna structura de camapanie pentru afacerea ta. Nu numai atat, dar ne asiguram ca Google Product Feed este optimizat pentru a stimula performanta.

Optimizare si testare

Agentia noastra nu este una care sa seteze si sa uite campaniile. In fiecare zi, echipa noastra examineaza performanta contului de anunturi si optimizeaaza anunturile, targetin-ul si creatiile pentru a obtine constant rezultate mai bune pentru afacerea ta.

Design creativ

Echipa noastra de creativi poate produce campanii video, poate edita imaginile existente si poate filma continut frumos conceput pentru a va reduce costul pe Google Ads.

Raportare lunara

VONTEQ utilizeaza propriu dashboard pentru raportare lunara personalizata astfel incat tu vei intelege exact ceea ce facem. Oferim consultanta telefonica permanenta.

Te-am convins?

Facebook & Instagram Ads

Retelele de socializare au devenit in ultimii ani unele dintre cele mai puternice instrumente de promovare in online. Dintre acestea, se remarca Facebook si Instagram, care ofera cele mai bune rezultate cu un minim de efort. 

Fiecare rețea de socializare are rolul ei și poate că aveți deja o pagină căreia nu îi acordați atenția necesară. Chiar dacă social media nu vă poate garanta conversii (click-uri pe site, achiziții, etc), este perfectă pentru o comunicare directă cu publicul. Orice brand trebuie să își facă prezența pe rețelele de socializare, deoarece trăim într-o eră a digitalizării.

De ce sa ne alegi?

Ne propunem sa revolutionam industria de Ecommerce din Romania.

0

Proiecte
de succes

Icon
Echipa Potrivita

Avem cea mai motivata echipa de a obtine performanta

Icon
Experienta

Avem experienta de peste 12 ani in ecommerce performance

Icon
Experienta SEO

Avem experienta de peste 12 ani in seo

Icon
Rezultate

Generam rezultate inca din prima luna de colaborare

Icon
Transparenta

Oferim transparenta maxima legata de serviciile oferite

Icon
Instrumente moderne

Utilizam cele mai performante instrumente din domeniu

Portofoliu

Esti interesat sa lucrezi cu noi?

Ne ajuta informatiile suplimentare despre proiectul tau cat si rezultatele pe care vrei sa le obtii.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.