fbpx
Adaptabilitate

Alegem solutia potrivita arhitecturii business-ului.

Succesul in mediul online este influentat si de partea vizuala a unui site: culori, imagini, fonturi, forme si multi alti factori sunt decisivi in transformarea unui vizitator intr-un client. Cadrul grafic poate spune povestea brandului tau si va fi cartea de vizita pe care alegi sa o prezinti tuturor celor care ,,iti trec pragul virtual”. 

Echipa noastra de designeri este la curent cu trendurile din domeniu, iar alaturi de simtul estetic si de atentia sporita acordata fiecarui proiect, succesul site-ului tau va fi garantat. Lasa in grija noastra identitatea vizuala a brandului tau si nu vei regreta!

Creare site-uri de prezentare
Prima impresie este cea mai importanta cand vine vorba despre mediul online, iar un vizitator nu are nevoie de mai mult de cateva secunde pentru a decide daca iti va deveni sau nu client. Site-ul de prezentare este cartea de vizita a afacerii tale, asa ca trebuie sa acorzi atentie fiecarui mic detaliu. Un design atractiv, responsive si adaptabil pe orice dispozitiv sunt elementele ce te aduc mai aproape de succes.
Echipa VonteQ realizeaza site-uri de prezentare in WordPress, cu design personalizat, astfel incat specificatiile afacerii tale sa fie 100% reflectate in mediul online. Nu doar interfata este importanta, ci si modul in care vei administra site-ul de prezentare, asa ca facem tot posibil pentru a fi cat mai usor de folosit.

 

Un site de prezentare atractiv si calitativ este caracterizat de:

  • design 100% responsive de pe orice dispozitiv
  • optimizare SEO
  • securitate
  • siguranta datelor
  • integrarea cu social media
  • logo-uri si elemente de design personalizate
Strategie

Audit SEO: On Page / Off Page

Echipa VonteQ iti va fi alaturi in construirea identitatii vizuale a afacerii tale. Incepand de la website, design de produs, logo si alte elemente de branding, ne asiguram ca brandul tau va fi usor de recunoscut si ca va face o impresie buna in randul clientilor si potentialilor clienti. Design-ul grafic si Branding-ul sunt doua dintre cele mai importante elemente care contribuie la cresterea vanzarilor si la succesul afacerii tale. 

Specialistii nostri vor construi pas cu pas identitatea vizuala a brandului tau, respectand dorintele tale si adaptand toate elementele astfel incat succesul sa fie garantat. 

Magazine online Shopify

Design de produs

Design-ul de produs poate influenta decisiv succesul produselor tale si a afacerii in general. Este primul element ce atrage atentia clientilor si trebuie sa reflecte in totalitate caracteristicile produsului. Specialistii din echipa noastra se vor asigura ca valorile brandului si promisiunile in ceea ce priveste caracteristicile produsului se regasesc 100% in design. Un produs poate fi excelent, insa fara design-ul reusit, nu va avea succes. Un design de produs excelent ajuta clientii sa ia cea mai buna decizie si sa nu regrete cumpararea acelui produs. 

Magazine online Woocommerce

Design UI/UX

Pentru un website atractiv si de succes, vei avea nevoie de design UI si UX. Adesea, acesti doi termeni sunt confundati, iar multi antreprenori nu stiu ca au nevoie de ambele tipuri de design pentru ca website-ul sa aiba succes. UX (User Experience) determina modul in care un vizitator ca interactiona cu website-ul tau: cat de usor este sa navigheze pe site, cat de repede se incarca paginile si asa mai departe. UI (User Interface) se foloseste pentru a stiliza interfata website-ului: culori, imagini, font-uri, butoane, animatii etc. 

Practic, UI este elementul care stabileste cum va arata website-ul tau. 


Magazine online OpenCart

Logo & Branding

Branding-ul este un element esential pentru afacerea ta online, ce te ajuta sa te diferentiezi si sa fii usor de cunoscut si recunoscut. O imagine buna in fata clientilor va genera incredere, cresterea vanzarilor si a succesului. Branding-ul te ajuta sa vinzi fara vreun efort, doar prin recunoasterea meritelor afacerii tale. Echipa VonteQ iti ofera cele mai bune servicii de consultanta in ceea ce priveste branding-ul, astfel incat sa ai o noua perspectiva asupra pietei si a pozitionarii brandului tau. Branding-ul te ajuta sa iti construiesti strategia si sa te proiectezi in viitor. 

Vrei sa treci la nivelul urmator?
Te ajuta sa scalezi afacerea.