fbpx

Web Development

Adaptabilitate

Programatorii din Agentia Etienne sunt gata sa iti ofere cele mai bune produse digitale, create de la 0 sau pe baza celor mai bune framework-uri de la ora actuala. Ne caracterizeaza vasta experienta si acceptarea oricaror provocari, asa incat afacerea ta se afla pe maini bune. Iti oferim servicii de dezvoltare aplicatii mobile si de dezvoltare programare web. 

Programare dezvoltare web

Afacerea ta merita cele mai bune servicii de programare si dezvoltare web, iar specialistii de la Etienne stiu exact cum sa obtina potentialul maxim al unui website performant. In functie de nevoile si de cerintele afacerii tale, putem lucra de la zero sau putem dezvolta un proiect pe framework-uri PHP Laravel, Codeigniter, Symfony, CakePhp. Lasa-ti website-ul in mainile noastre si du-ti business-ului la un alt nivel. Intotdeauna livram produse digitale de top, complete si complexe, care sa maximizeze potentialul afacerii tale. Suntem conectati la noutati, lucrand atat in cod propriu, dar si in framework-uri cunoscute. 

 

Cu un proiect de web development bine pus la punct, poti beneficia de cresterea vanzarilor si a notorietatii. Vasta experienta in dezvoltarea website-urilor ne-a invatat ca rezultatele pot fi pe masura asteptarilor, asa ca nu mai astepta! Tu vii cu ideea si noi o transformam in realitate si iti depasim orice asteptare. 

 

Website-ul tau poate fi exact cum l-ai visat, indiferent daca va servi drept magazin online sau site de prezentare. Nimic nu este imposibil cand ai echipa Etienne alaturi! 

Contacteaza-ne cat mai curand pentru serviciile de dezvoltare web sau dezvoltare aplicatii de care ai nevoie

Dezvoltare aplicatii mobile

Stiai ca anual sunt descarcate miliarde de aplicatii mobile? Indiferent daca ne referim la jocuri, aplicatii pentru retele de socializare, aplicatii pentru e-commerce sau pentru site-uri de prezentare, acestea sunt foarte relevante pentru antreprenorii online. Cu ajutorul unei aplicatii mobile, afacerea ta online poate castiga notorietate si mai multi clienti. De asemenea, aplicatia poate fi monetizata, aducandu-ti un venit in plus.

Agentie Etienne ofera servicii de dezvoltare a aplicatiilor mobile si de asemenea servicii de programare dezvoltare web. Indiferent de cerinte, venim in intampinarea oricarui client astfel incat succes in online sa fie mai usor de obtinut. Ideea ta poate deveni o aplicatie valabila si optimizata pentru orice dispozitiv.

Echipa noastra de specialisti iti ofera servicii pentru toate etapele de dezvoltare a unei aplicatii mobile Native pe Flutter. Indiferent daca iti doresti o aplicatie e-commerce pentru WordPress, Magento, Shopify, OpenCart sau Prestashop, ne asiguram ca vei avea rezultatele dorite.

Serviciile de dezvoltare a unei aplicatii includ:

studiu de piata
realizarea si aprobarea design-ului
dezvoltarea propriu-zisa a aplicatiei
integrarea aplicatiei in infrastructura ta de business
lansarea aplicatiei
livrarea de optimizari si scalari.

De ce sa alegi dezvoltarea aplicatiilor Native pe Flutter?

Nume mari din comertul electronic au ales sa isi dezvolte aplicatiile mobile cu ajutorul Flutter, printre care si Alibaba sau Philips. Motivele pentru care sa apelezi la acest serviciu sunt urmatoarele: 

 

  • dezvoltare rapida 
  • performanta ridicata
  • UI personalizat
  • usurinta in partajarea codului
  • mai putine testari 
  • productivitate ridicata
  • costuri mai mici.

Vrei sa treci la nivelul urmator?
Te ajuta sa scalezi afacerea.