Magazin online VTEX

Ce este VTEX?

VTEX – o platforma completa, utila si conectata, care iti ofera in plus si avantajul de a fi personalizabila.

VTEX este platforma unde tu iti poti crea magazinul online mult visat simplu si rapid fara prea multe dureri de cap. Nu, nu iti trebuie cunostinte de programare daca la asta te gandeai si te impiedica sa pornesti in aceasta lume a cumparaturilor virtuale. Ai nevoie doar de rabdare si ambitie pentru a realiza fiecare pas intr-un mod corect si eficient. Iar daca va fi vreo etapa ce te va impiedica sa treci mai departe, te poti baza pe suportul tehnic, acestia te vor consilia si iti vor rezolva problema cu siguranta.

Strategia unui magazin online VTEX

Trebuie sa reduci riscurile, trebuie sa optezi pentru variantele rapide si sigure, eviti integrarile complexe care au nevoie de mult timp si alegi o solutie optima pentru comert, marketplace conceputa chiar de la 0 – creare magazin online VTEX.
Experienta clientilor tai va fi una foarte rapida, iar tu vei construi pe aceasta platforma un magazin cu un continut bogat, ce este gandit de la inceput exact asa cum trebuie pentru a fi pe placul clientilor si pentru a-i atrage.

Iti doresti un magazin online?

Ce iti ofera VTEX?

Iti ofera conversia storefrontului marita, astfel ca vei avea parte de crestere a vanzarilor datorita acestui motor de cautare.
Iti vei putea proiecta si gestiona rapid experienta cumparaturilor digitale pentru magazinul tau. Vei avea posibilitatea de a crea o experienta placuta de cumparare, cu multiple monede, solutii avansate pentru preturi si promotii, detalii ce vor atrage cu siguranta.
Iar partea buna pentru tine este aceea ca iti vei putea gestiona contul, preturile specifice clientului, vei putea vedea produsele cele mai cumparate, rapoarte cu produsele cele mai vizualizate si vei putea solutiona retururile si multe altele. Exact detaliile de care ai nevoie pentru a tine afacerea sub control.
Iti ofera posibilitatea de a-ti manageria comenzile prin intermediul unei privire de ansamblu asupra stocurilor, un aspect extrem de important pentru bunul mers al afacerii.
Poti oferi diverse metode de procesare a comenzii, fie la domiciliul clientului, fie sa o ridice de la punctul de lucru sau de la magazinul fizic, daca ai si aceasta optiune.
Pe partea de logistica, configureaza cu usurinta detaliile pentru expediere, tarifele, timpul de livrare, pentru ca clientii tai sa aiba tot timpul o privire de ansamblu asupra comenzii pe care o asteapta.
Ofera-le posibilitatea clientilor de a-si face un cont pe magazinul online pentru a putea sa observe tot timpul cu usurinta ce au comandat, dar si pentru a putea pastra produsele ce urmeaza a fi comandate la favorite.
Si cel mai important, nu uita sa ai grija de partea de promovare, extrem de importanta pentru profitabilitatea afacerii tale.

De ce sa ne alegi?

Ne propunem sa revolutionam industria de Ecommerce din Romania.

0

Proiecte
de succes

Icon
Echipa Potrivita

Avem cea mai motivata echipa de a obtine performanta

Icon
Experienta

Avem experienta de peste 12 ani in ecommerce performance

Icon
Experienta SEO

Avem experienta de peste 12 ani in seo

Icon
Rezultate

Generam rezultate inca din prima luna de colaborare

Icon
Transparenta

Oferim transparenta maxima legata de serviciile oferite

Icon
Instrumente moderne

Utilizam cele mai performante instrumente din domeniu

Incepe discutia chiar acum

Ne ajuta informatiile suplimentare despre proiectul tau cat si rezultatele pe care vrei sa le obtii.

    Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Cookie Policy