Magazin online Open Cart

Open Cart este o platforma cu ajutorul careia iti poti realiza un magazin online pentru afacerea ta, pentru a o face cat mai cunoscuta sau pentru a vinde pur si simplu un anumit produs. Intrucat perioada de pandemie a incercat afacerile fizice, majoritatea s-au indreptat spre mediul online pentru a putea sa le mentina pe piata. Aceasta platforma este potrivita pentru afacerile mici, dar poti realiza un magazin online si pentru afacerile medii. Majoritatea oamenilor opteaza pentru cumparaturile online din comoditate, astfel ca fenomenul a luat amploare, in detrimentul celor fizice.

Realizarea unui magazin online OpenCart

Optiunea de creare magazin online opencart reprezinta solutia cea mai eficienta pentru afacerile care sunt la inceput de drum pentru ca iti ofera posibilitatea de a le administra cat mai simplu, dar si optiunea de a le personaliza dupa bunul plac.
Daca iti faci griji ca nu te vei descurca cu crearea magazinului si cu etapele ce stau la baza acestuia, echipa VonteQ iti este alaturi la fiecare pas, astfel ca nu trebuie sa iti faci probleme suplimentare.

Iti doresti un magazin online?

Prin alegerea opencart, optezi practic pentru o aplicatie care iti indeplineste toate cerintele pe care ar trebui sa le aiba un comerciant in mediul online.

Iti ofera siguranta datelor clientilor, intrucat acestia sunt nevoiti sa introduca datele cardului pentru a-si achita cumparaturile, asadar ai nevoie de un site sigur pentru a le garanta clientilor tai siguranta datelor acestora. In plus le ofera posibilitatea de a alege metoda prin care vor sa plateasca, oferind si varianta de a achita in mai multe valute.

Un avantaj pentru tine sunt rapoartele cu informatiile esentiale despre vanzari, despre produsele des vizualizate sau cele mai achizitionate pentru ca tu sa stii exact unde te situezi cu magazinul tau, profitabilitatea pe care o ai si pentru a sti la ce parti ar trebui sa mai lucrezi pentru a multumi pe toata lumea.

Un alt aspect pe care il considera incomod unii clienti este crearea contului pe fiecare magazin online de pe care vor sa achizitioneze, astfel ca opencart iti ofera aceasta posibilitatea de a permite clientilor sa achizitioneze in calitate de oaspete, fara a-si crea un cont. De asemenea, daca ai mai multe afaceri sau iti doresti sa iti deschizi mai multe magazine online, opencart iti ofera si aceasta posibilitate, de a configura mai multe magazine cu acelasi panou de administrare.

Beneficiile unui magazin online OpenCart

Automatizari multiple

Simplitate: frumusețea Opencart este interfața sa simplă și ușor de înțeles.

Rapiditate, chiar și fără gestionarea cache-ului și integrarea CDN.

Cost redus al dezvoltării: costul de dezvoltare în Opencart este relativ mai mic decât cel al altui sistem de comerț electronic.

Este ușor de învățat și de utilizat.

Suntem alături de tine încă de la început: realizăm site-ul, consolidăm brand-ul și îl facem cât mai cunoscut printr-o strategie de promovare.

De ce sa ne alegi?

Ne propunem sa revolutionam industria de Ecommerce din Romania.

0

Proiecte
de succes

Icon
Echipa Potrivita

Avem cea mai motivata echipa de a obtine performanta

Icon
Experienta

Avem experienta de peste 12 ani in ecommerce performance

Icon
Experienta SEO

Avem experienta de peste 12 ani in seo

Icon
Rezultate

Generam rezultate inca din prima luna de colaborare

Icon
Transparenta

Oferim transparenta maxima legata de serviciile oferite

Icon
Instrumente moderne

Utilizam cele mai performante instrumente din domeniu

Incepe discutia chiar acum

Ne ajuta informatiile suplimentare despre proiectul tau cat si rezultatele pe care vrei sa le obtii.

    Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Cookie Policy