Magazin online WordPress/WooCommerce

Ideea de creare magazin online woo commerce este extrem de potrivita pentru magazinele mici care nu au foarte multe produse de comercializat. Site-ul iti ofera si posibilitatea de a incarca mai multe produse, insa vei observa un randament extrem de mic la viteza de incarcare, iar clientii nu ar fi atrasi de un site pe care sa isi piarda timpul. Are aceasta limita in ceea ce priveste numarul de produse insa este foarte popular si chiar cautat pentru ca se utilizeaza foarte usor, dandu-ti posibilitatea de a implementa tot ce iti doresti intr-un mod cat mai usor. La nivel mondial procentul celor care il utilizeaza este de 30%.

Platforma de ecommerce potrivita afacerii tale

Pentru ca evoluam in fiecare zi, cumparaturile au evoluat si ele si nu este necesar sa le mai faci fizic, poti opta pentru varianta in care le realizezi online. Cumparaturile online sunt o varianta mult mai comoda pe care o aleg multi, fiind uneori si mult mai convenabila. Iar timpul pe care il salvezi este extrem de esential.
Asadar daca te afli in punctul de a-ti deschide un magazin online, woocommerce iti poate fi de un real ajutor pentru a realiza un magazin asa cum iti doresti atat din punct de vedere al arhitecturii, dar si al optiunilor pe care le pui la dispozitia clientilor tai. Printre avantaje se numara si faptul ca nu necesita mult spatiu pentru a fi implementat pe serverul tau si nu are nevoie de gazduire dedicata pentru a functiona in parametrii optimi.

Iti doresti un magazin online?

Ce poti sa faci mai exact cu ajutorul softului woocommerce?

Cu acesta se poate realiza un magazin online care va avea caracteristicile obisnuite pe care le identifici la majoritatea magazinelor online, pagina pentru produse, organizarea produselor dupa bunul tau plac pe diverse categorii, iti ofera posibilitatea de a adauga specificatii diverse, poti alege diferite moduri diferite de plata si optiunea de transport.
Cel mai important aspect este acela ca magazinul tau online construit pe aceasta platforma va fi suficient de usor de administrat de catre tine si vei putea sa il mentii usor sub control. Este extrem de bine pus la punct, intrucat navigarea pe aceasta platforma este deosebit de intuitiva. Aceste aspecte sunt extrem de esentiale pentru un administrator al unui astfel de magazin deoarece iti usureaza foarte mult munca.
Iti ofera si siguranta de care ai nevoie pentru ca oamenii ce achizitioneaza de pe magazinul tau online sa nu aiba probleme in ceea ce priveste siguranta datelor lor personale de pe cardurile bancare cu care achizitioneaza.
Sa nu uiti de partea de promovare, trebuie sa pui foarte mult accent si pe acest aspect, pentru ca magazinul tau si produsele tale sa ajunga la oameni si business-ul tau sa se dezvolte cat mai mult.

 

Beneficiile Utilizarii WooCommerce

 

  • WooCommerce este gratuit
  • WooCommerce este livrat cu cele mai cerute opțiuni eCommerce
  • WooCommerce este sigur
  • WooCommerce oferă un număr mare de extensii oficiale
  • WooCommerce este ușor de personalizat prin teme

De ce sa ne alegi?

Ne propunem sa revolutionam industria de Ecommerce din Romania.

0

Proiecte
de succes

Icon
Echipa Potrivita

Avem cea mai motivata echipa de a obtine performanta

Icon
Experienta

Avem experienta de peste 12 ani in ecommerce performance

Icon
Experienta SEO

Avem experienta de peste 12 ani in seo

Icon
Rezultate

Generam rezultate inca din prima luna de colaborare

Icon
Transparenta

Oferim transparenta maxima legata de serviciile oferite

Icon
Instrumente moderne

Utilizam cele mai performante instrumente din domeniu

Incepe discutia chiar acum

Ne ajuta informatiile suplimentare despre proiectul tau cat si rezultatele pe care vrei sa le obtii.

    Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Cookie Policy