fbpx

Magazin online Shopify

Mediul online a luat o amploare considerabila in ultimii ani, iar marea majoritate a cumparaturilor se realizeaza din confortul propriei case, al propriului birou sau de oriunde un dispozitiv se poate conecta la o sursa de internet.

Shopify - platforma ideala pentru magazinul tau online

Asadar, daca te gandesti sa-ti deschizi un magazin online, dar nu esti convins, poti accesa articolele de pe internet. Aici vei descoperi multe povesti de succes care au fost posibile datorita platformei Shopify. Majoritatea persoanelor care vor sa-si deschida un magazin online, apeleaza la aceasta platforma pentru ca nu au nevoie de foarte multe notiuni pentru creare magazin online shopify. Notiunile de baza de care ai totusi nevoie sunt foarte simple intrucat aceste site-uri care au ca scop comertul online cat mai specific.
Pentru a intelege cat mai bine, Shopify este o platforma pentru comertul electronic care poate rula atat online, cat si offline in crearea unui site web care sa cuprinda magazinul tau online. Asadar Shopify este mai exact un constructor realizat special pentru magazinele online. Practic spus, este acel magazin prin care poti realiza vanzari online, iar plata se va finaliza prin intermediul cosului de cumparaturi. Insa ai si optiunea de a-ti stabili un punct de lucru unde poti colecta platile cu cash, pentru clientii care vor prefera aceasta varianta. Acesta se muleaza cel mai bine pentru cei care au deja un produs si vor sa il vanda in mediul online. Afacerile de genul celor cu electrocasnice, bijuterii, haine sau mobila functioneaza foarte bine in Shopify.

Iti doresti un magazin online?

Vonteq - de la creare pana la promovare

De ce sa ne alegi?

Ne propunem sa revolutionam industria de Ecommerce din Romania.

0

Proiecte
de succes

Icon
Echipa Potrivita

Avem cea mai motivata echipa de a obtine performanta

Icon
Experienta

Avem experienta de peste 12 ani in ecommerce performance

Icon
Experienta SEO

Avem experienta de peste 12 ani in seo

Icon
Rezultate

Generam rezultate inca din prima luna de colaborare

Icon
Transparenta

Oferim transparenta maxima legata de serviciile oferite

Icon
Instrumente moderne

Utilizam cele mai performante instrumente din domeniu

Incepe discutia chiar acum

Ne ajuta informatiile suplimentare despre proiectul tau cat si rezultatele pe care vrei sa le obtii.

Choose a Contact 7 form in the Elementor editor mode to be displayed here.