Magazin online Prestashop

Magazinele online nu mai sunt absolut deloc greu de creat si nu ai nevoie de cunostinte mari de programare pentru a putea pune pe picioare o astfel de afacere. Una dintre platformele de e-commerce cunoscute ce te pot ajuta cu afacerea ta din mediul online este prestashop. Aceasta este folosita de multe magazine online atat in tara noastra, cat si la nivel global. Poti comanda in orice moment un magazin online care este bazat pe software-ul open source pe platforma Prestashop, pentru a avea o experienta placuta si de succes cu magazinul tau online.

Crearea unui magazin online in PrestaShop

Etapa de creare magazin online prestashop poate fi chiar una placuta si deloc dificila, deoarece echipa te va ajuta sa-ti personalizezi magazinul dupa bunul plac si in cazul in care intampini probleme de orice tip, acestia te pot consilia pentru a rezolva usor orice dificultate iti iese in cale. Este stiut faptul ca prin comunicare se dezvolta multe business-uri si pe acest aspect se bazeaza si echipa prestashop, garantand comunicare de la inceputul colaborarii pana la final. In plus, echipa este la dispozitia ta 24/7 pentru a te lamuri cu orice intrebare pe care o ai, dar si pentru a interveni atunci cand pur si simplu nu te descuri sa implementezi ce iti doresti.
Succesul lor se bazeaza pe multa cercetare de piata, care contribuie la identificarea elementelor ce ajuta la dezvoltarea cat mai rapida a magazinelor, dar si a campaniilor de publicitate eficiente. Echipa prestashop a ajuns la performante inalte, astfel ca au cele mai bune solutii in materie de comert electronic.

Iti doresti un magazin online?

Promovarea unui magazin online in PrestaShop

Dupa crearea magazinului, identificarea arhitecturii potrivite, implementarea arhitecturii si lansarea propriu-zisa a magazinului, urmeaza etapa in care trebuie sa iti promovezi cat mai mult business-ul. Oamenii trebuie sa intre intr-un fel sau altul in contact cu produsul tau sau cu serviciile pe care le prestezi pentru ca tu sa iti poti dezvolta cat mai mult business-ul intr-o directie buna. Campaniile de promovare cele mai eficiente sunt cele realizate in Google, care este ca mai utilizat motor de cautare din intreaga lume, dar poti realiza campanii cu succes si in platformele de socializare Facebook, Instagram, pentru ca sunt foarte accesate de majoritatea populatiei. S-au facut chiar studii pe aceasta tema si una din trei persoane care acceseaza aceste campanii, ajung sa achizitioneze produsul prezentat.

Avantajele platformei Prestashop

Instalare si configurare – Bazat pe popularul sistem Smarty, Prestashop este ușor de instalat în timp ce configurarea se face mai mult decat rapid.

Functionalitati – Prestashop destine numeroase functionalitati extrem de eficiente în momentul customizarii.

Eficienta – Dată fiind structura complexă și varietatea de functionalitati, Prestashop este o platforma care nu solicita prea multe resurse din partea serverului.

De ce sa ne alegi?

Ne propunem sa revolutionam industria de Ecommerce din Romania.

0

Proiecte
de succes

Icon
Echipa Potrivita

Avem cea mai motivata echipa de a obtine performanta

Icon
Experienta

Avem experienta de peste 12 ani in ecommerce performance

Icon
Experienta SEO

Avem experienta de peste 12 ani in seo

Icon
Rezultate

Generam rezultate inca din prima luna de colaborare

Icon
Transparenta

Oferim transparenta maxima legata de serviciile oferite

Icon
Instrumente moderne

Utilizam cele mai performante instrumente din domeniu

Incepe discutia chiar acum

Ne ajuta informatiile suplimentare despre proiectul tau cat si rezultatele pe care vrei sa le obtii.

    Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Cookie Policy