fbpx

Magazin online Prestashop

Magazinele online nu mai sunt absolut deloc greu de creat si nu ai nevoie de cunostinte mari de programare pentru a putea pune pe picioare o astfel de afacere. Una dintre platformele de e-commerce cunoscute ce te pot ajuta cu afacerea ta din mediul online este prestashop. Aceasta este folosita de multe magazine online atat in tara noastra, cat si la nivel global. Poti comanda in orice moment un magazin online care este bazat pe software-ul open source pe platforma Prestashop, pentru a avea o experienta placuta si de succes cu magazinul tau online.

Crearea unui magazin online in PrestaShop

Etapa de creare magazin online prestashop poate fi chiar una placuta si deloc dificila, deoarece echipa te va ajuta sa-ti personalizezi magazinul dupa bunul plac si in cazul in care intampini probleme de orice tip, acestia te pot consilia pentru a rezolva usor orice dificultate iti iese in cale. Este stiut faptul ca prin comunicare se dezvolta multe business-uri si pe acest aspect se bazeaza si echipa prestashop, garantand comunicare de la inceputul colaborarii pana la final. In plus, echipa este la dispozitia ta 24/7 pentru a te lamuri cu orice intrebare pe care o ai, dar si pentru a interveni atunci cand pur si simplu nu te descuri sa implementezi ce iti doresti.
Succesul lor se bazeaza pe multa cercetare de piata, care contribuie la identificarea elementelor ce ajuta la dezvoltarea cat mai rapida a magazinelor, dar si a campaniilor de publicitate eficiente. Echipa prestashop a ajuns la performante inalte, astfel ca au cele mai bune solutii in materie de comert electronic.

Iti doresti un magazin online?

Promovarea unui magazin online in PrestaShop

Avantajele platformei Prestashop

De ce sa ne alegi?

Ne propunem sa revolutionam industria de Ecommerce din Romania.

0

Proiecte
de succes

Icon
Echipa Potrivita

Avem cea mai motivata echipa de a obtine performanta

Icon
Experienta

Avem experienta de peste 12 ani in ecommerce performance

Icon
Experienta SEO

Avem experienta de peste 12 ani in seo

Icon
Rezultate

Generam rezultate inca din prima luna de colaborare

Icon
Transparenta

Oferim transparenta maxima legata de serviciile oferite

Icon
Instrumente moderne

Utilizam cele mai performante instrumente din domeniu

Incepe discutia chiar acum

Ne ajuta informatiile suplimentare despre proiectul tau cat si rezultatele pe care vrei sa le obtii.

Choose a Contact 7 form in the Elementor editor mode to be displayed here.